Aktiviteter,  Alle lege,  Kims leg

Føle kimsleg

Føle kimsleg

Føle kimsleg er en føle leg hvor du skal mærke på nogle ting og gætte hvad det er.  Det er oftest en leg man lave som en post eller aktivitet så det er en leg man kommer til og 10 min efter går fra igen. Der ville som regel være gemt 10 forskellige ting som de skal mærke efter og sige hvad er. Det er en person af gangen som må lede, når personen har fundet en ting er det en ny til at prøve.

Tingene kan være gemt på forskellige måde. De kan være gemt under et tæppe hvor man så skal have hænderne und under tæppet og mærke efter. Tingene kan også være i en balje med mudder. Den lidt mere ulækker version af føle kimsleg ville være at fylde en balje med kogt pasta og andre forskellige mad rester. Det gør det også lidt svære når man nu også skal skelne mellem en tus og en gyllerod.

Hænder eller føder?

De kan bruge hænderne til at finde tingene med, men der er også den mulighed at de skal bruge fødderne. Det gøre det lidt svære men det er faktisk også ret sjovt.

Her er 20 ting til kimsleg.

Tus

Blyant

Kule pind

Viskelæder

Kridt

Søm

Målebånd

Tang.

Saks

Kop

Ske

Batteri

Madkasse

Elastik

Dåse

Briller

Sten

Træ ske

Stearinlys

Lighter

Andre kimslege som du også kan kigge ud er: Smags kimsleg og Huske kimsleg. Hvis du er mere til lege så kan du spille rundbold eller freezer