Freezer leg
Alle lege,  Andre lege

Freezer leg

Freezer leg

Freezer er en aktiv leg, hvor det gælder om at få modstanderholdet ud over linjerne eller tage deres flag.

Kampen er vundet når man har taget modstanderholdets flag, eller når alle på modstanderholdet er døde.

Freezerbane:

Freezerbanen er udstyret med et startområde i midten. Et til blåt hold og et til rødt hold. Der lægges en genstand i hvert af holdenes områder. Genstanden kan være en kasket, en sko eller et tørklæde – det kommer sig ikke så nøje. Så længe der ligger noget, som det andet hold kan tage.

Banen laves med snor eller tov, og der sættes pløkker i hjørnerene.

Gift feltet: Der er 2 giftfelter, som man kan stille sig i. Ståpr man i et giftfelt og rører ved en modstander, dør vedkommende.

“Helle feltet”: Hvis du står i hellefeltet kan du stadig dø, men feltet er der for at du har et “helle” sted på vejen ud. Det kan være svært at løbe hele vejen ud, hvis ikke der er et sted på vejen med lidt mere plads.

Freezer leg regler:

Hold: 

Alle deltagere bliver delt ind i 2 hold – et rødt – og et blåt hold. Deltagerne skal fordeles ligeligt og gerne yderligere deles ind efter styrke/alder. På den måde er det ikke de store mod de små.

“Flag”: 

“Flaget” er den genstand, som du ligger inde i startområdet. For holdene gælder det om at tage modstanderholdets “flag” og få det over i ens egen startområde. “Flaget” er bare en genstand: det kan være en sko, tørklæde eller noget helt andet.

Hvordan vinder man i freezer legen?

Du kan vinde på 2 måder. Enden ved at tage modstanderholdets flag og komme det over i dit eget startområde eller ved at “dræbe” alle modstandernes spillere.

Man “dræber” modstanderne ved at trække eller skubbe modspillerne over linjerne på banen. Hvis du overtræder linjerne på freezer banen, dør du. Hvis du bliver rørt af en som står i giftfeltet, dør du også.

Hvis i godt kan lide at tumle kunne britisk buldog også sagtens være noget. Ellers kan i også lege hunden efter kødbenet?