Freezer leg

Freezer leg

Freezer er en aktiv leg hvor det gælder om at få modstanderholdet ud over linjerne eller ved at tage flaget.

Kampen er vundet hvis du har tage modstanderholdets flag eller alle på modstanderholdet er døde.

Freezer bane:

Freezer banen er udstyret men et start område i midten, et til blåt hold og et til rød hold. Der ligges en genstand i hvert af holdenes område. Genstanden kan være en kasket, en sko, et tørklæde, det kommer sig ikke så nøje. Bare der ligger noget som det andet hold kan tage.

Banen laves med snor eller tov og der sættes pløkker i hjørnerene.

Gift feltet: Der er 2 gift felter som du kan stille sig i, hvis du står der og røre ved en modstander dør modstanderen.

“Helle feltet”: Hvis du står i helle feltet kan du godt dø, men den er der sådan at du har et “helle” sted på vejen ud. Det kan være svært at løbe hele vejen ud, hvis ikke der er et sted på vejen ud hvor du har lidt mere plads.

Freezer leg regler:

Hold: 

Alle deltager bliver delt ind i 2 hold, et rødt hold og et blåt hold. Deltagerne skal gerne deles ind lige efter styrke/alder. Sådan at det ikke er de store i mod de små.

“Flag”: 

“Flaget” er den genstand som du ligger inde i startområdet. Det gælder om for holdene at tage modstanderholdets “flag” og få det over i ens egen startområde. “Flaget” er bare en genstand, det kan være en sko, tørklæde eller noget helt andet.

Hvordan vinder man i freezer legen?

Du kan vinde på 2 måder, enden ved at tage modstanderholdets flag og komme det over i dit eget startområde.

Den anden måde som du kan vinde på er ved at “dræbe” alle modstandernes spiller. Der gøres ved at trække eller skubbe modspillerne over linjerne på banen. Hvis du overtræder linjerne på freezer banen så dør du. Hvis du bliver rørt af en som står i giftfeltet dør du også.

Hvis i godt kan lide at tumle kunne britisk buldog også sagtens være noget. Ellers kan i også lege hunden efter kødbenet