Alle lege,  Andre lege

Hund efter kødben

Hund efter kødben

Hund efter kødben er en leg hvor deltagerne bliver delt ind i 2 hold. Hvert hold skal stille sig bag hver deres bag linje. Afstanden mellem linjerne skal være 10 meters afstand. Halvvejs i mellem de to linjer ligger du en genstand. Det kan være en trøje, en pind, en bold eller noget helt 4.

Sådan leges hund efter kødben

Du skal nu tælle ned fra 3 og når du siger nu er det den første fra hvert hold. Som skal løbe ind og tage den ting som ligger i midten. Dog er det sådan at hvis en af personerne tager genstanden skal personen nå at løbe tilbage over baglinjen uden at blive rørt.

Hvis ikke personen når at komme tilbage med genstanden før personen bliver rørt. Så kommer personen  over på det andet hold. Derimod hvis personen med genstanden kommer over sin egen baglinjen uden at blive taget. Så skal den person om ikke fik genstanden og ikke nåede at røre personen med genstanden over på det andet hold. Det ville sige at der i hver runde bliver ændret på hvem der er på hold sammen.

Der kan derfor gå taktik i om man skal tage genstanden eller vente på at modstanderen tager den. Nå alle deltager er på det samme hold er hund efter kødben slut.

Hvis i er mere til en fysisk leg kunne i også lege britisk buldog eller freezer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.