Alle lege,  Gemmeleg

Mørke gemmeleg

Mørke gemmeleg

Mørke gemmeleg leges på et afgrænset område hvor der gerne må være lidt træer og buske. Der er en som skal være fanger og de andre skal gemme sig. Fangerne skal tælle til 20 og i den tid skal de andre nå at gemme sig.

Nu er der fangernes opgave at finde de andre i mørket. Fangerne må gerne bruge lommelygte til at finde de andre. Når fangerne har fundet en skal fangerne sige navnet på personen højt. Når fangen har gættet rigtig at personen død.

Når fangeren har fundet alle er legen slut og der kan være en ny som bliver fanger eller i kan prøve:

Refleks gemmeleg som også bliver leger på et afgrænset område. Her bliver det bare nemmer for fangeren at finde dem som har gemt sig. Det kan derfor være en god ide at udvide området til at gemme sig i.

Refleksen skal være synlig så de må ikke tage den ind under en jakke eller gemme den på anden måde. Fangeren går nu rundt og lyser efter dem som har gemt sig. Når fangeren har fundet en skal fangeren sige navnet på personen højt. Derefter er er personen død.

Sværhedes graden skal styres efter hvor mange reflekser her person har fået eller som dem som skal gemme sig har fået refleksvest på.

Når det nu er mørk når du leger mørke gemme, så kunne smags kimsleg eller huske kimsleg også være en ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *