løb

Pølseløb med 7 poster

Pølseløb

Pølseløb er et løb hvor pølsen skal opleve flere ting i løbet af løbet. Hvert hold få udleveret en pølse, gerne en party pølse eller en tynd pølse da den skal knække på en af posterne.

Pølseløb er et nemt løb at arrangere da der ikke skal bruges så meget.  Der er heller ikke brug for så meget bemanding. Post 6 er det en god ide at sætte en mand på og hvis man er flere kan de fordeles mellem post 4 og post 6. De andre poster er det man kalder døde poster. Det ville sige at holdene kan gå til posterne og løse dem uden at der står nogle på posterne.

Død post = En post hvor der ikke skal stå en på posten

Levende post = En post hvor der skal stå en på posten til at udføre den

Print dokumentet her ud og klip posterne ud og lig dem rundt hvor løbet skal forgå. Hvis det er over et større område så kan du pinte et kort over området og tegne ind på det hvor posterne er. Du kan også fortælle holdene hvor posterne er når løbet starter og så de ud til dem derfra.

Det skal der bruges:

Blyant og papir til at skrive på

A4 papir til alle deltager (til papirsflyver)

Pinde og snor til båre

Sy nål og tråd.

Noget som kan sættes i jorden ( Fx. en pind)

Party pølser ( 1 til hvert hold )

Postbeskrivelse ud printet ( Pølseløbet )

Poster:

  • Post 1 ( Død post )

Find på et navn til pølsen.

  • Post 2 ( Død post )

Giv pølsen tøj på, lav tøjet af hvad du kan finde i naturen.

  • Post 3 ( Død post )

Skriv pølsens livshistorie til dagens dato. I bestemmer selv hvor gammel pølsen er, familiestatus og hvad den har oplevet.

  • Post 4 ( Levende post / Død post )

Pølsen skal ud og flyve og før den kan det skal i hver især lave en papirsflyver. I har alle et kast til at kaste pølsen så langt som muligt. Det hold som er flest personer bestemmer hvor mange kast de andre hold har. Hvis der er et hold på 7 personer så har alle de andre hold også 7 kast selv om de måske ikke er 7 personer.  Sæt en pind der hvor det hold der har kastet længest er nået til.

Pølsen skal gerne knække i et af kastene, hvis ikke det sker skal pølsen knækkes over på midten.

  • Post 5 ( Død post )

Lav en båre til at transportere den knækkede pølse til næste post.

  • Post 6 ( levende post )

Yd første hjælp. ”Ring 112” ( der kan ringes til en som kan lege alarmcentral ) Ellers kan de bare fortælle om hvordan man gør når man ringer til alarmcentralen. Ellers skal de sy pølsen sammen.

  • Post 7 ( Død post / levende post )

Hvis der er tid til overs kan de lave et teaterstykke ud fra den historie de har skrevet om pølsens liv og fremvise teaterstykket. Ellers skal de bare læse historien højt for de andre hold.

Lagkageløbet??:

Skal løbet være mere spiselig kunne Lagkage løb måske være noget. Her skal hvert hold løse nogle opgaver og optjene ingredienser til at lave lagkagen af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.