Om friluftsaktiviteter

Om friluftsaktiviteter! 

Mit navn er Mathias Pedersen, også kendt som MP. Det er mig, der står bag indholdet på Friluftsaktiviteter.dk, hvor jeg deler forskellige friluftsaktiviteter og løb. Idéen til hjemmesiden opstod, fordi jeg af og til stod for aktiviteter og tænkte, at det ville være praktisk at samle dem ét sted. Her kan andre også få glæde af eller inspiration fra de ting, der allerede er lavet.

Mange af tingene har jeg selv gået og hygget mig med at lave, mens andre er skabt i samarbejde med dem, jeg har stået for aktiviteter med eller dem som jeg til dagligt er i spejder med.

Jeg arbejder løbende på at tilføje mere indhold til siden. Jeg har mange ideer til nye aktiviteter og løb, som jeg gerne vil dele. Men som med alt andet i livet, kan det variere, hvor meget tid jeg har til at udvikle og lægge nyt indhold op. Derfor kan der være perioder med mere aktivitet på siden end andre.

Jeg er altid åben for feedback og idéer. Hvis du har forslag til aktiviteter, kommentarer til siden, eller hvis noget ikke fungerer eller giver mening, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gerne høre dine tanker og idéer, så jeg kan gøre siden endnu bedre.

Du kan nå mig på: Mathias@friluftsaktiviteter.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig og håber, at du vil nyde at udforske siden og finde inspiration til mange fede friluftsaktiviteter.