Alle lege,  Gemmeleg

Bil-gemmeleg

Bil-gemmeleg

Bil-gemmeleg minder meget om Foto-gemmeleg. Dog er der den forskel, at man kører i bil i stedet for at gemme sig. Legen henvender sig dermed lidt mere til voksne personer.

Bil-gemmeleg går ud på, at man i hold af 2 personer befinder sig i hver sin bil.  Den ene person skal køre bilen i mens den anden er aktiv på en fælles oprettet chat.

Inden legen går i gang oprettes nemlig en fælles chat, som alle deltagere skal inviteres til. Det er gennem denne chat du kan sende hints.

Hints bruges til at give den bil, som skal finde de andre biler, en mulighed for at finde dem. Bil-gemmeleg leges oftest over et større område, f.eks. en bydel.

Legen starter med, at der er én bil som bliver tilbage (fangeren), og de andre biler kører ud og gemmer sig. Du venter ca. 5 minutter med at køre ud lede efter de andre biler, da de skal have lidt tid til at gemme sig.

Når fangeren har kørt rundt i en rum tid og ledt efter de andre uden at finde nogen, skriver passageren “hint”, i gruppechatten.

Når fangeren skriver hint, skal de andre tage et billede ud af bilen, som viser hvor de holder. Det kan være en god ide at tage billede af noget, som ikke ligefrem gør det indlysende hvor man holder.

Sådan bliver det ved, indtil alle biler er fundet. Der bliver taget billeder, som hint indtil alle biler er fundet.

Når en bil bliver fundet, kan de hjælpe med at finde de andre biler, eller køre tilbage til start og vente på at alle biler er fundet.

Måske kunne Fotoløb være noget, det også gøres i bil. Ellers kan i også lege Pingvin fodbold eller Dødbold.