Alle lege,  Boldlege

Pingvin fodbold

Pingvin fodbold er en sjov aktivitet som er ret underholdene da du løber rundt med kopper for øjne og ikke rigtig kan se som du er vandt til . Så alle er næsten lige dårlige, men nok vigtigst af alt, du ikke kan undgå at komme til at grine.

Det skal du bruge:

1 fodbold
2 mål
2 hold deltager
x antal plastik kopper
Køkkenelastikker

Sådan spiller du pingvin fodbold:

Pingvin fodbold forgår på sammen måde som almindelig fodbold. Dog er der bare den lille forskel at du løber rundt og kigger igennem et par briller lavet ud af plastik kopper. Du skal nemlig lave et par briller af 2 plastik kopper uden bund i.

For at lave et par briller skal du klippe bunden af i 2 plastik kopper. Derefter skal du lave to små huller i toppen af plastik kopperne. Hullerne skal laves sådan at de er overfor hinanden og store nok til at der kan komme en elastik igennem. Når du har fået lavet hullerne kommer du en lille elastik i et af hullerne i den ene kop og i den anden kop. I de sidste 2 huller kommer du en længere elastik i som kan komme hele vejen rundt om hovedet.

Så er det bare at iføre sig brillerne og komme i gang med at spil fodbold.

Hvis du lyst til at prøve at lege en anden leg med brillerne på, så kan katten efter musen eller ståtrold være 2 lege som er ret sjove.