Freezer leg
Alle lege,  Andre lege

Freezer leg

Freezer er en aktiv leg hvor det gælder om at tage de andres flag eller få dem til at overtræde linjerne. Hvis du får tages de andres flag og kommer ind i på din egen banehalvdel eller for alle modspillerne til at træde over en linje har du vundet.

Freezerbane:

Freezerbanen er udstyret med et startområde i midten. Et til blåt hold og et til rødt hold. Der lægges en genstand i hvert af holdenes områder, det er det som kaldes for flaget . Genstanden kan være en kasket, en sko eller et tørklæde.

Banen laves med snor eller tov, og der sættes pløkker i hjørnerene for at holde formen.

Gift feltet: Der er 2 giftfelter, som man kan stille sig i. Står du i et giftfelt og rører ved en modstander, dør vedkommende og er ude af legen.

“Helle feltet”: Hvis du står i “helle feltet” kan du stadig dø, men feltet er der for at du har et “helle” sted på vejen ud. Det kan være svært at løbe hele vejen ud, hvis ikke der er et sted på vejen med lidt mere plads.

Freezer regler:

Hold: 

Alle deltagere bliver delt ind i 2 hold, et rødt og et blåt hold. Deltagerne skal fordeles sådan at det er en ligelig fordeling af alder og styrke. Hvis alle de stor kommer på det ene hold og alle de små på det andet. Så bliver det en unfair kamp og det sjove går af spillet.

“Flag”: 

“Flaget” er den genstand, som du ligger inde i startområdet. For holdene gælder det om at tage modstanderholdets “flag” og få det over i ens egen startområde. “Flaget” er bare en tilfældig genstand: det kan være en sko, tørklæde eller noget helt andet.

Hvordan vinder man i freezer?

Du kan vinde på 2 måder. Enden ved at tage modstanderholdets flag og komme det over i dit eget startområde eller ved at “dræbe” alle modstandernes spillere.

Du kan “dræbe” en modstanderne på 2 måder. Enden ved at trække eller skubbe en modspillerne over linjerne på banen eller ved at stå i gift feltet og røre ved en af modspillerne. Hvis du overtræder linjerne på freezer banen, dør du. Hvis du bliver rørt af en som står i giftfeltet, dør du også.

Hvis i godt kan lide at tumle kunne britisk buldog også sagtens være noget. Ellers kan i også lege hunden efter kødbenet