Alle lege,  Andre lege

Hund efter kødben

Hund efter kødben

Hund efter kødben er en leg, hvor deltagerne bliver delt ind i 2 hold. Hvert hold skal stille sig bag hver deres baglinje. Afstanden mellem linjerne skal være 10 meters afstand. Halvvejs i mellem de to linjer, lægger du en genstand. Det kan være en trøje, en pind, en bold eller noget helt fjerde.

Sådan leges hund efter kødben

Du skal nu tælle ned fra 3, og når du siger nu skal den første fra hvert hold løbe ind og tage den ting, som ligger i midten. Dog er det sådan, at hvis en af personerne tager genstanden, skal personen nå at løbe tilbage over baglinjen, uden at blive rørt.

Hvis ikke personen når at komme tilbage med genstanden før personen bliver rørt, kommer personen over på modsatte hold. Derimod, hvis personen med genstanden kommer over sin egen baglinjen, uden at blive taget, så skal den person om ikke fik genstanden og ikke nåede at røre personen med genstanden over på det andet hold. Det vil sige, at der i hver runde bliver ændret på hvem der er på hold sammen.

Der kan derfor gå taktik i, om man skal tage genstanden, eller vente på at modstanderen tager den. Nå alle deltagere er på det samme hold er legen slut.

Hvis i er mere til en fysisk leg kunne i også lege britisk buldog eller freezer.