Alle lege,  Andre lege

Slurp leg

Slurp er en leg som er meget hurtig at sætte i gang, det kræver ikke noget særligt ud over nogle deltager. I denne leg er der ingen vinder og alle som er med er en del at legen. Jo flere der er med jo sjovere bliver det da man bliver kludret mere sammen. Så mangler du en god og hurtig aktivitet så er denne leg den helt rigtige.

Det skal du bruge:

x: antal deltager

Sådan leger du slurp leg:

Alle deltager stiller sig i en rundkreds og der er en som starter med at have “slurppen”. Det ville sige at den der starter med at have slurppen skal slurpe en anden. Det gøres ved at man med en kropsdel røre en anden deltager et vilkårlig sted og siger slurp.

Det kan fx. være at deltageren tager sin hånd og sætter den på en anden deltagers hovede. Nu skal hånden så hele spillet blive på hovedet.

Nu er det så den deltager som er blevet slurppet som nu skal sende slurppen vider. Det gøre deltageren ved at tage en kropsdel og slurp en ny.

Sådan forsætter legen indtil at alle kropsdele er taget i brug og man ikke kan slurp nogen eller nok mere sandsynligt at man vælter.

Eksempler til kropsdele som man kan bruge er: hånd, finger, albue, skulder, mave, hofter, føder, ben, knæ, hovede eller røv.

Samarbejdslege/ryste sammen lege kunne måske også være interessant? Ellers kunne  antonius “kommer” måske være en sjov leg?