Fotoløb
løb

Fotoløb af 50 ting og med point

Fotoløb

På dette Fotoløb skal de tage billeder af forskellige ting og prøve og nå så mange af tingene som muligt. Nogle billeder giver 1 point, andre giver 2 point og de sværeste giver 5 point. Dog kan de også opnå ekstra point hvis de er kreative og tænker ud af boksen.

Det skal du bruge til fotoløbet:

En mobil med internet på hvert hold og papiret med de ting som de skal ud og tage billeder af.

De skal sende billederne løbende til dig sådan at du kan side og krydse af hvad de har fuldført.

Sådan er reglerne for fotoløb:

Hvert hold får papiret udleveret med de ting som de skal tage billeder af. Nogle af de ting de skal tage billeder af giver 1 point, andet giver 2 point og de sidste give 5 point. Der er også mulighed for at få tillægs point hvis de er rigtig kreative, der kan de få 3 ekstra point. Det er op til dig hvad du mener der er kreativt. Det kan fx. være at de gemmer sig forskellige steder og du så skal finde dem. Det kan også være at de laver et hjerte hvor det de skal tage billede af er inden i.

Billederne skal sendes løbende til “hovede kontoret” så de kan side og få lagt tallene fra pointene sammen. Du skal også have en et eksemplar af fotoløb papiret med tingen på, så kan du krydse af løbende når billederne bliver sendt. Billederne skal sendes når de har taget det sådan at der er tid til at holde styr på pointene

Der skal som minimun være mindst 3 deltager på billedet ellers tæller billedet ikke!

Her kan du finde dokumentet med de 50 ting som de skal ud og tage billeder af på fotoløbet: Papiret til fotoløbet

Det ville være en go ide at have lidt tid til at ligge pointene sammen efter fotoløbet er slut. Det kan godt være en udfordring at gøre det samtidig.

Andre ideer til aktiviteter eller lege

Fotoløb handler om at tage billeder. Men du kunne også tage et kig på et par lege hvor du skal tage billeder. Hvis du er gammel nok til at køre bil kunne bil gemmeleg måske være noget. Ellers kan du også prøve foto gemmeleg!

Pølseløbet kunne måske også være noget?? Her skal holdene ud på 7 forskellige poster hvor pølsen kommer til at opleve flere forskellige ting. Du kan finde aktiviteten her: Pølseløbet